Infrastructuur

Kool BV is een sterke speler in de uitvoer van infrastructuur, waaronder aanleg en inrichting van riolering en bestrating. Wij staan in nauw contact met onze opdrachtgevers. Dat betekent dat we voor we een opdracht uitvoeren, eerst in gesprek gaan over de opdracht en de daadwerkelijke omvang.

Wanneer de opdrachtgever dat vraagt, leveren wij een uitgebreid werkplan en gedetailleerde werktekeningen. Wij hebben daarbij een goed begrip van de benodigde vergunningen en zijn in staat zowel de aanvraag te begeleiden als zelf de aanvraag te verzorgen.

Ons werkplan omvat niet alleen de strikte eisen van de opdrachtgever, maar ook ons verantwoordelijkheidsgevoel naar de omgeving. In ons omgevingsplan scannen we uitgebreid de mogelijke soorten hinder en bepalen we hoe we deze tot een minimum kunnen beperken. Samen bouwen we aan een mooiere omgeving, met respect voor de omwonenden.

Wanneer er bij infrawerkzaamheden andere werkzaamheden nodig zijn, zoals sanering, ander materieel of sloopwerkzaamheden, dan kunnen we daar vaak in-huis een oplossing voor vinden. Wij beschikken over een grote vloot aan eigen materieel en transport, met en zonder GPS-instructie. Onze werknemers zijn betrokken en leiden wij op tot specialisten in hun vak. Zo kunnen we flexibel en pragmatisch handelen bij onvoorziene uitdagingen.