Over Ons

Kool BV is een full-service aannemingsbedrijf voor het bouwrijp maken van de grond. We zijn specialist in grondwerken, sloopwerken, grondvoorbereiding en infrastructuur.

Wij staan in nauw contact met onze opdrachtgevers. Dat betekent dat we voor we een opdracht uitvoeren, eerst in gesprek gaan over de opdracht en de daadwerkelijke omvang.

Duurzaam resultaat

We onderzoeken de vraag en onderzoeken daarbij welke uitvoering de meest geschikte oplossing is voor onze opdrachtgever. Zo komen we samen tot een eerlijke prijs, een vlekkeloze uitvoering en een duurzaam resultaat.

Bij ons zijn korte lijnen, ook werkelijk korte lijnen en is iedereen waarmee je spreekt, specialist in het vak. Als relatief jong bedrijf onderzoeken wij ook continu hoe het beter kan, hoe wij kunnen verduurzamen in ons vak en meer kwaliteit kunnen leveren.

Circulair werken

We staan bekend om onze circulaire inborst: afval bestaat niet, althans niet zomaar. Grond en materialen worden gescheiden opgevangen en klaargemaakt voor hergebruik of recycling. Zo bereiden we met elkaar aan de wereld van morgen voor.

Wij werken zowel op basis van traditionele bestekken (RAW) en integrale contracten (UAV-GC).